Rentingo
guarantee

The Rentingo Guarantee seal ensures that the property is advertised by the owner and not by a cheat.
Here you can see how others rated the property and its owner. This makes the choice easier.
CONTACT
Click this button if you want to contact the property owner.

Napfényes, kétszobás lakás kiadó Újlipótvárosban

Közel a belvároshoz, mégis csendes helyen 1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca
13 day(s)

Rentingo
guarantee

No available video for this rental

No streetview is available

About the rental
A Hegedűs Gyula utcában, a Dózsa György
úti metrómegállóhoz közel kiadó egy napfényes, kedves, felújított lakás. Két különnyíló szoba van a alkásban, ezek az utcára néznek. A konyha és az előtér az udvarra néz. Külön wc, fürdőszoba és egy tároló helység is tartozik a 60nm-es albérlethez. Az utcai szobák és az udvari konyha is nagyon kellemesen napfényes. Aki szereti a jó elosztású, nagy terekkel rendelkező és fényes helységeket az nem fog csalódni. Egy kis erkély is tartozik hozzá, ahova ki lehet ülni például meginni a reggeli kávét. A lakás egy hagyományos tégla épület második emeletén van. 3 éve teljes felújításon esett át, modern műanyag nyílászárok lettek beszerelve, a fürdőszoba fel lett újítva, burkolatok cserélve lettek mindenhol. A fűtést konvektorok biztosítják (az egyik ezekből is vadi új). A lakás teljesen gépesített, hűtő, mosógép, gáztűzhely, mikró van benne. Az albérlet nincs telepakolva bútorokkal, de minden szükséges dolog benne van ahhoz, hogy azonnal költözhető legyen: nappali szekrény, kanapé, konyhabútorok és egy frissen vásárolt franciaágy található benne.

About the neighbourhood
Egy csendes, fás mellékutcában van az albérlet, a közelben minden megtalálható, amire az embernek szüksége lehet és a város legbelső részére is percek alatt könnyen el lehet jutni. A lakástól néhány perc alatt le lehet sétálni a Duna partra, közel van a Szent István park, a Margit sziget és a Pozsonyi út, a sok apró kávézójával, éttermével. A közlekedésről a Dózsa György úti metrómegálló gondoskodik, itt áll meg a 15-ös és 115-ös busz, a 75-ös trolli. A Nyugati 10 percre van. Kerékpárral is kényelmesen lehet közlekedni, több kiépített kerékpérút van a környéken, a ház udvarán pedig kivilágított bringatároló van. A Váci úti irodaházak nagy része akár gyalog is könnyen elérhető, vagy csak 1-2 megállóra kell felszállni. Sok üzlet van a közelben, a házzal szemben van egy CBA, néhány sarokra van Aldi és éjjel-nappali is. Közel van a Lehel téri vásárcsarnok és a Westend bevásárló központ is.

What kind of tenant are you looking for?
Megbízható lakót keresek, aki pontosan fizet és vigyáz a lakásra. Szerintem 2-3 ember számára tökéletes ez az albérlet. Szeretném, ha online tudnánk kommunikálni és utalással tudnánk intézni az anyagiakat. Cserébe nagyon ritkán fogok csak személyesen is megjelenni a lakásban. Kisállatot és gyereket sajnos nem lehet hozni.

Try it for free and click to send a contact request.

Monthly rental fee:

US$658

185 000 HUF

 • Monthly common cost:

  US$39

  11 000 HUF

 • Expected monthly utility cost:

  US$53

  15 000 HUF

 • Minimum rental period:

  12 month(s)

 • Security deposit:

  US$1 316

  370 000 HUF

 • Languages:

  English, Hungarian

apartment
60 sqm
2. floor
2 room(s)
non-smoking
Flexible furnished
Convektor

Orientation :

Southeast

Construction type :

Brickwork

View:

Street view

Parking :

On-street (charged)

Other:

Erkély

Water heating system:

Gas

Public Utility :

Gas, Elektrik, Sewage system

Bathroom number:

1

Separate toilet :

yes

Air-Conditioning :

No

Ceiling height:

300 cm

Mechanization:

Fridge, Freezer, Microwave, Stove, Washing machine, Oven

Additional parameters:

non-smoking