A változtatásokat sikeresen elmentettük.

Find an apartment, room or a roomie without any headache.

Reliable landlords, fair tenants, clear conditions. There are no surprises here! Sign up, fill in your tenant profile, look around and have a try.
What are you looking for?
More
community

KÖZÖSSÉG

A hirdetési oldalakon szinte lehetetlen megtalálni a tökéletes bérbeadót, az ideális albérlőt, pláne az éppen hozzád illő lakótársat. A Rentingo közösségi oldal, ahol mindenki valós profilt hoz létre, és kapcsolatfelvételt indíthat a másik felé. A bérbeadó is felveheti a kapcsolatot azokkal a bérlőkkel, akik az adott környéken szeretnének lakást bérelni. Szeretnéd kipróbálni? Építs kapcsolatokat egy valódi közösségben! Ingyenesen.

information

INFORMÁCIÓ

As a tenant you see not only the available flats but obtain a picture of the rentals in a specific area. You will see whether a flat is available or rented out, what is more, you see how long it is rented. Each flat appears only once, with its land register reference, thus there are no repetitions. We check the title deed, which ensures that the advertiser is the real owner, so you do not meet any tricksters.

security

BIZTONSÁG

Mi az emberekre építünk. A lakáskiadáshoz, a bérléshez és a lakótárskereséshez is bizalom szükséges. Mi is tudjuk, hogy ehhez néhány fotó önmagában nem elég. Ha tag szeretnél lenni, arra kérünk röviden mesélj magadról, milyen számodra az ideális bérlő, vagy éppen hol és mennyiért szeretnél lakást bérelni. Minél részletesebb a profilod, annál valószínűbb, hogy megtalálod a tökéletes bérbeadót, albérlőt vagy lakótársat.